• Over ons

  b_324_324_16777215_00_images_VoorgevelTwilight.jpg

  Zoals zo velen, zijn wij in de jaren 90 ook in het diepe gesprongen, na enkele jaren als vertegenwoordiger gewerkt te hebben in de branche van reclame en bewegwijzering. Wij zijn in 1989 vanuit Noord Groningen naar het voor ons onbekende IJsselmuiden vertrokken.

  Wij zijn ons bedrijf begonnen vanuit een rijtjeswoning in de wijk Groenendael, dit pand hebben wij in 1997 verlaten en hebben dit verruild voor een pand aan de Plasweg in IJsselmuiden. Na het gebruikelijke hak- en breekwerk hebben we onze opening snel kunnen realiseren.

  Na 27 jaar werd het tijd om ons aan te passen aan de huidige situatie, het meeste werk kwam inmiddels binnen via de digitale wegen, de showroom werd

  overbodig en werd het tijd om van de “nood” een deugd te maken, verkassen naar een ander pand waar we ons ook op een andere manier qua vrije tijd

  konden uitleven en dat vonden we in Bellingwolde.

  Een kleine gemeenschap in het oosten van Groningen, onder de rook van Winschoten, dus weer terug in de provincie Groningen, een fantastisch gebied qua recreatie en heerlijk rustig.


  Ook de vaste klanten bleven ons trouw en de eersten hebben al een bakje koffie bij ons gedronken, fantastisch toch, wanneer zien we u?

  Heinze & Jannie de Vries Hoofdweg 19 9695 AA Bellingwolde, bel even als je langs wilt komen voor de koffie 0620 39 45 35

    Ons assortiment is nog steeds hetzelfde, kleding voor werk, sport, promotie en vrije tijd, de afdeling relatiegeschenken die bijna uit z'n voegen barste, doet nog steeds een behoorlijke duit in het zakje. En natuurlijk niet te vergeten, waar we best trots op zijn, onze afdeling vlaggen en masten die we van lieverlee door het hele land heen plaatsen met natuurlijk de bijbehorende vlaggen en banieren.

  Twilight Promotie heeft inmiddels een enorm klantenbestand waaronder de burgerij / scholen / verenigingen / gemeenten / provincies / politie- en brandweerkorpsen enz.

  De slogan luidt dan nog steeds, bij Twilight Promotie gaat een wereld voor U open!