Vlaggen spreken een eigen taal, dat doen ze al eeuwen en hun boodschap is altijd actueel. Vlaggen zijn een effectief communicatiemiddel te land, ter zee en in de lucht en hebben een opvallende en duidelijke boodschap.

Bovendien zijn vlaggen, spandoeken en banieren bijzonder sfeerbepalend voor een bedrijf of evenement; ze geven een onderneming een dynamische, actieve uitstraling en zorgen altijd voor een vrolijke en feestelijke stemming.

Heeft u plannen om uw bedrijf of vereniging d.m.v. van een vlag of banier extra bekendheid te geven, dan laat Twilight Promotie graag z'n handen wapperen.

Wij leveren alle mogelijke vlaggen/ uitvoeringen / spandoeken / banieren / masten / stokken en bevestigingsmogelijkheden.

Onze vlaggen kunnen in 2 stoffen worden uitgevoerd. Glanspolyester, wat veel wordt gebruikt voor reclamevlaggen. En spunpolyester word veel gebruikt voor o.a. onze nationale rood – wit – blauw – provincie- en internationale vlaggen.

reclamevlaggen   landenvlaggen

De standaard formaten zijn;
20 x 30 cm
30 x 45 cm
40 x 60 cm
50 x 75 cm
100 x 150 cm
120 x 180 cm
150 x 225 cm
200 x 300 cm
400 x 600 cm

Heeft u een afwijkend formaat? Van bijvoorbeeld madurodamvlaggetjes tot een gevelbehang voor een compleet flatgebouw, u vraagt en wij draaien!

Bedrukte vlaggen kunnen wij vanaf 1 stuks leveren, kleine aantallen worden ze meestal digitaal geprint, bij grotere oplagen worden ze traditioneel gezeefdrukt.

Haast? Twilight Promotie staat op eenzame hoogte als het om een snelle levering gaat, als het echt moet heeft u ze binnen 24 uur in huis. Ook leveren wij natuurlijk de traditionele tafelvlaggen – vlaggenlijnen – spandoeken – wimpels – provincie- nationale- en internationale vlaggen – seinvlaggen etc.

Voor een éénmalig gebeuren verhuren wij bijna alle mogelijke provincie en landenvlaggen in 2 formaten, 100 x 150 cm en 150 x 225 cm.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@twilightpromotie.nl