Regen en wind gaan in ons land vaak hand in hand, een natte vlag die boven in een mast door rukwinden geteisterd wordt kan aanzienlijke krachten ontwikkelen. Aan vlaggenmasten moeten dus hoge eisen gesteld worden, daarom leveren wij masten van uitsluitend topkwaliteit.

Ze worden standaard voorzien van een weersbestendige knop naar keuze / kikker / koordgeleiding en koord.

Wij leveren zelfs nog houten masten met 10 jaar garantie op de verlijming, natuurlijk de meest gevraagde aluminium masten en uiteraard ook de polyestermasten.

Masten zijn leverbaar vanaf een lengte van 4 meter tot 12 meter en meer, ze kunnen cilindrisch dan wel conisch geleverd worden.

Standaard worden ze wit gemoffeld, maar ze kunnen ook blank worden afgeleverd.
Natuurlijk zijn er verschillende opties, zo kan een mast worden voorzien van een banier- uithouder voor hoogformaat vlaggen in combinatie met een anti-diefstalsysteem.
Ook kan een z.g.n. mastkrans op de mast worden bevestigd, deze voorkomt dat vandalen uw kostbare vlag uit de mast halen.
De meest verkochte mast bij ons is de 7 meterse uitvoering, een robuuste mast met een doorsnede van 70 mm. Wit gepoedercoat met een oranje platte of uivormige knop. Kiest u liever voor een goud- of zilverkleurige uitvoering, ook die mogelijkheid hebben we.

vlaggenmastplaatsing  mast draaitop uithouder  mast kikker hijskoord

Voor de bevestiging hebben wij de volgende mogelijkheden:

Een grondkoker, deze wordt in beton gegoten, de mast wordt in de koker geplaatst. Dat gaat natuurlijk te koste van de lengte van de mast.
De overschuifkoker, de meest verkochte optie, ook deze wordt in het beton geplaatst. Bij dit systeem blijft de mast volledig boven de grond staan, dus geen verlies in lengte.

De mastbok wordt toegepast als de mast regelmatig neergehaald moet worden, bijzonder geschikt voor o.a. houten masten. Hierin is ook een houten uitvoering mogelijk.

De kantelvoet is een wat elegantere combinatie tussen mastbok en overschuifkoker. Ook is er een uitvoering met een mogelijkheid om de mast na te stellen.

De muurbeugelset is bedoeld om masten aan de gevel te bevestigen, deze zijn inwendig verstelbaar voor mastdiameters van 60 tot 90 cm.

Een optimale bevestiging zorgt voor jarenlange plezier van uw mast!
Wij hebben een montage-team met jarenlange ervaring op dit gebied, vraag naar de mogelijkheden of voor een degelijk advies.

Ook verhuren wij masten voor evenementen e.d. Ze kunnen eventueel worden gebracht / geplaatst en gehaald worden, u staat dus altijd "voor paal"!

De stokken worden afgewerkt met een witte kunststof beschermlaag van maar liefst 5 micron dikte, de goedkope uitvoeringen haalt u er zo tussenuit: krom, niet verlijmd en een afgebladderde kunststof beschermlaag van slechts 3 micron.

Als u een stok aanschaft dan doet u dat in één keer goed, ja toch?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@twilightpromotie.nl