Ook voor werkkleding bent u bij Twilight Promotie aan het juiste adres.
Wij hebben in de merken ROM88 en Tricorp Workwear een betrouwbare partner kunnen vinden, ze voeren een compleet pakket van werk- en promotionele kleding, die robuust, veilig, betrouwbaar en comfortabel is.

Zo leveren ze werkkleding voor de bouw, industrie, logistiek, groenvoorziening, beveiliging, o.a. verkeersregelaars, alsmede ook voor de horeca en bancaire wereld.

Ook maken ze custom made kleding, Tricorp Specials, waar ze een complete kledinglijn kunnen ontwikkelen en produceren en samenwerking met eigen stylisten en productspecialisten, die de vertaalslag maken naar het imago van uw bedrijf.

Twilight werkt al bijna 20 jaar naar tevredenheid met Tricorp en met een passende bedrukking in zeefdruk, transfer of borduring garanderen wij u een perfecte uitstraling van uw bedrijfskleding.

Blader eens rustig door het assortiment en u zult zien dat u bij deze partner een scala aan producten en kleuren zult tegenkomen, die zeker een bijdrage kunnen leveren aan de uitstraling van uw bedrijf, onderneming, school of vereniging. Klik hier voor ons uitgebreide assortiment.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@twilightpromotie.nl