U heeft een keuze uit verschillende formaten en uitvoeringen, onze springkussens worden 2- jaarlijks gekeurd, u bent daarom verzekerd van betrouwbare kussens.

Wij plaatsen de springkussens in eigen beheer, zo bent u ervan verzekerd dat ze professioneel worden neergezet en qua vervoer heeft u er ook geen omkijken naar. Dit geldt tot een straal van 20 kilometer rondom IJsselmuiden.

De huurprijzen gelden voor een dag of dagdeel.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@twilightpromotie.nl 

Giraffe
Buitenwerkse maat 7 x 8 meter, met wanden van 180 cm. hoog. Deze heeft een opvallende lange nek van maar liefst 9 meter hoog, dit "beestje" zie je van verre staan en steelt daarmee ongetwijfeld de show.
Huurprijs € 150.00 incl. brengen en halen.
Giraffe

Kasteel
Buitenwerkse maat 7 x 8 meter, deze is helemaal beschilderd met fraaie middeleeuwse taferelen en heeft op iedere hoek een fraaie uitkijktoren, met z'n hoge "slotmuren" van maar liefst 1.80 cm. hoogte, is dit een bijzonder mooi kussen.
Huurprijs € 150.00 incl. brengen en halen.
springkussen kasteel


Kikker
Buitenwerkse maten 4 x 5 meter, met wanden van 180 cm. hoog. Met z'n vrolijke speelse kop, beschilderd in natuurlijke kleuren, is het een gewild kussen, die weinig ruimte nodig heeft om hem te plaatsen.
Huurprijs € 125.00 incl. brengen en halen.
Kikker

Jolly Jungle
Buitenwerkse maat 4.5 x 4.5 meter, geschilderd in vrolijke frisse kleuren, op alle 4 de hoeken een klein torentje die het tot een leuk geheel maken.
Ook dit kussen heeft weinig ruimte nodig om hem te plaatsen.
Huurprijs € 125.00 incl. brengen en halen.
Jolly Jungle

Mini Kasteel
Dit is een replica van z'n grote broer van 7 x 8 meter, deze mini heeft een maat van 3 x 3 meter en is speciaal bedoeld voor de allerkleinsten onder ons.
Ook hier zijn de muren op verantwoorde hoogte gemaakt, een aantrekkelijk kussen voor o.a. kinderfeestje. Met z'n klein formaat zet men hem praktisch overal neer.
Huurprijs € 100.00 incl. brengen en halen.
mini kasteel